Javascript staat uit. Voor een optimale werking moet Javascript worden ingeschakeld.

 
Nieuw te verschijnen
Nieuw te verschijnen luisterboeken in MP3-download en in streaming:
 
Titel: VIP6 Nu is het echt uit!
Auteur: Merlien Welzijn

De verkering tussen Robert en Anna is al een poosje spannend te noemen. Slaat die mooie spanning nu over in een breuk? En wat gaan Donnie en zijn makkers doen? Komen ze erachter dat Robert en Timo de politie over hun handel in gestolen spullen heeft verteld? Het zijn bepaald geen lieverdjes. Met zoveel spanning om zich heen is de grote vraag hoe Robert ermee omgaat. Hij is al eens in een vechtpartij beland en hij heeft regelmatig last van nachtmerries. Het leven van Robert komt overduidelijk in een stroomversnelling. Wordt het een happy end, of niet…?
 
Titel: Verdwenen paradijs
Auteur: Robert Speijer

Robert Speijer verhuisde op jonge leeftijd naar Singapore en groeide onbezorgd op tot de oorlog in Azië uitbrak. Door de dreiging van de naderende Japanners werd hij op de boot vooruit gestuurd naar vrienden in Batavia, Nederlands-Indië. Zijn ouders zouden zodra dat mogelijk was nakomen. Tijdens de bezetting van Nederlands-Indië werd hij geïnterneerd in diverse Jappenkampen. Wat volgt is een periode die zowel fysiek als mentaal steeds zwaarder wordt. Robert weet de kampen echter te overleven en is net als zijn lotgenoten verheugd als de Japanners de oorlog verliezen. Dan volgt een onstuimige en gevaarlijke periode tijdens de Indische onafhankelijkheidsstrijd waarin de voormalige kampbewoners opnieuw hun leven niet zeker zijn. Aangrijpende gebeurtenissen die Robert in zijn leven nooit is vergeten.
 
Titel: Sky
Auteur: Ellen Lina

De tweeëndertigjarige Elisa Verhaag is op haar zestiende moeder geworden van Sky. Het moederschap gooide haar leven behoorlijk overhoop, zeker omdat ze niet kon rekenen op enige steun van haar vriend Julian Sanders. Hij verliet hen toen Sky drie maanden oud was. Sky groeit op tot een eenzaam meisje, worstelend met haar grote intelligentie en sociale isolement.
Als ze een online vriendje krijgt, raakt ze geïnteresseerd in de relatie van haar vader en moeder. Ineens wil ze informatie over Julian en pubert ze meer dan ooit tevoren. Elisa voelt dat ze de grip aan het verliezen is. Alles wat ze achter zich liet, wordt weer overhoop gehaald.
Sky zoekt contact met Julian en dit niet gaat zoals ze had gehoopt, loopt de situatie uit op een regelrechte nachtmerrie. Elisa komt er al snel achter dat dit niet alleen aan Julian te wijten is. Sky's mentrix komt vervolgens met een schokkende onthulling. Het brengt Julian hoe dan ook weer terug in het leven van Elisa en de verschillen tussen hen blijken inmiddels groter dan ooit.
 
Titel: De Orde
Auteur: Karin Kallenberg - Dimitri van Hove

Jeroen Joosten is dameskapper. Om een levensreddende operatie voor zijn dochtertje te bekostigen, steelt hij uit het kassa en uit de tassen van klanten. Maar hoe veel hij er ook bijklust, hij krijgt het geld niet bij elkaar. Dan komt hij in contact met een charismatische en schatrijke sekteleider die zichzelf ‘Vader’ noemt. Zal het Jeroen lukken om het leven van zijn dochter via de gevaarlijke Orde te redden?
 
Titel: Brains
Auteur: Jacob Vis

Jan Peter Molenaar, alias Brains, is een zeventienjarige bendeleider die de stad IJsselmonde terroriseert. Brains, wiens schedel een griezelig nauwkeurige tatoeage draagt van zijn hersens, wil de grootste crimineel van Nederland worden. Om die ambities waar te maken, houdt hij zich bezig met drugshandel, prostitutie, afpersing en moord op bestelling. Als een nieuw bendelid bij zijn initiatie sterft, komt de bende in een stroomversnelling. Brains vindt inspecteur Ben van Arkel op zijn weg naar de criminele top.
 
Titel: Startschot
Auteur: Ingrid Mulder

Caro gaat normaal nooit met de bus, maar net die ene ochtend wel. De bus wordt door een jongen, die ze kent, gekaapt en hij schiet in het wilde weg. De politie denkt dat hij niet alleen opereerde. Dat iemand hem tot zijn daad heeft aangezet, die het er waarschijnlijk niet bij zal laten. Caro heeft wel een idee wie die persoon is, maar hoe kan ze dat bewijzen en hoe kan ze voorkomen dat hij een nog groter bloedbad aanricht.
 
Titel: Fleur
Auteur: Motell Rijnen

Als Fleur veertien is, wordt ze door haar tweelingbroers gechanteerd. Ze is volgens hen een bastaard. Ze dwingen haar hun verziekte ridderspel mee te spelen en dat bepaalt de loop van haar verdere leven. Ze raakt emotioneel getraumatiseerd. Ze verlangt naar aandacht en liefde, naar een man die haar bemint. Haar echtgenoot Thomas doet dat niet, maar verbonden door een bizarre eed kunnen ze elkaar niet loslaten. Hij heeft zijn vrienden in de kroeg en zij heeft haar minnaars. Dan verschuiven alle panelen en ontdekt ze dat haar broers gelijk hadden, toen ze haar een bastaard noemden. Ze leert haar biologische vader kennen…
 
Titel: Bjoetie en de Biest
Auteur: Dani van Doorn

De zesentwintigjarige Nina verlangt naar een relatie en Tom, de neef van haar markante werkgeefster lijkt de ideale man voor haar, maar hij woont samen met Esther en haar zoontje.
 
Als Nina (26 jaar) als oefentherapeut en ghostwriter bij de markante mevrouw de Biest gaat werken, komt ze daar de olijke Tom de Biest tegen. Het klikt meteen tussen Nina en Tom, maar de vraag is welke rol Esther en haar zoontje in zijn leven spelen... Terwijl Nina samen met Tom speurt naar zijn erfenis, gaat ze steeds meer voor hem voelen. Maar wat wil Tom?
 
Titel: Cecily
Auteur: Dani van Doorn

Leraarsdochter Cecily wijst jarenlang alle aanbidders af en ze vreest dat ze een positie moet gaan zoeken om in haar eigen onderhoud te kunnen voorzien. Tobias Gilmore, de nieuw Heer van Langley Manor lijkt ook op zoek te zijn, maar dan naar een gouvernante voor een familielid. Cecily probeert een goede indruk op hem te maken, maar haar spontaniteit zit haar soms danig in de weg. Confrontaties met Tobias blijven dan ook niet uit.
Voor de liefhebbers van Carolyn Miller en Deeanne Gist.
Dani van Doorn was genomineerde voor de Valentijnprijs 2019 voor het beste romantische boek. Ze houdt van verhalen met vaart, humor en romantiek.
 
Titel: Mikayla on tour
Auteur: Marisa Koopman

Als Mikayla zonder werk komt te zitten, weet ze meteen wat ze wil gaan doen: reisvlogger worden.
In IJsland ontmoet ze een aantrekkelijke man met mooie donkerblauwe ogen, maar door omstandigheden verliezen ze elkaar uit het oog. Tijdens haar volgende reizen ontmoet ze diverse leuke mannen, maar die ene man blijft maar door haar gedachten spoken. Zullen ze elkaar ooit terugzien? Intussen maakt ze van alles mee: van diefstal tot stalking, van onverwachte vriendschappen tot bitter bedrog. Ze krijgt ook opdrachten om vlogs en artikelen te leveren aan diverse tijdschriften en online media. Ze geniet ervan, maar toch ontbreekt er iets.
Komt ze Mr. Blue Eyes ooit nog tegen?
 
Titel: De vloek van de Hongaarse familie Moor
Auteur: Ibolya Moor

De vader van de zesjarige Ibolya verdwijnt spoorloos. Na 25 jaar duikt hij weer in haar leven op. Hij vertelt dat er een vloek op de familie rust: een ongelukkig leven met een vroegtijdige dood. Omdat hij de vloek niet heeft kunnen oplossen, vraagt hij aan Ibolya dit op zich te nemen. De nuchtere Ibolya heeft een hekel aan mysteries. Ze gelooft helemaal niet in het bovennatuurlijke en twijfelt of de vloek überhaupt bestaat. Maar als er akelige dingen gebeuren, kan ze niet anders dan zich in de spirituele wereld verdiepen, op zoek naar een oplossing. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
 
Titel: Zomervrouw
Auteur: Roos Verlinden

Olga is voor de tweede keer aan het scheiden. Hij was wéér de verkeerde man! Dan daagt de derde op, in Frankrijk waar Olga een vriendin van vroeger opzoekt. Terwijl ze best tevreden mag zijn met haar leuke baan bij de radio, haar gezellige woonark vlak bij het centrum van de stad en de uitstekende advocaat die haar bijstaat...
Titel: De overlevers
Auteur: Rik Raven

Wat doe je als je tweelingzus, die niet spreekt, ineens verdwijnt? Tara raakt niet in paniek, maar is bereid om alles in het werk te stellen, zelfs haar verborgen talent, om haar zus Devi te vinden. Ook haar moeder, Jacky, zet alles op alles. Zelfs haar vader, Jacques, die officier van justitie is, wendt zijn invloed aan.
Maar is dat wel zo?
Tara ontmoet Tom, een particulier detective, en later Jeffrey, een rechercheur bij de politie in ’s-Hertogenbosch. Met beiden is er een bijzondere klik. Waarschijnlijk door hun zeldzame talenten, die ook zij verborgen moeten houden. Zonder te weten dat zij vieren al waren voorbestemd om samen te komen, bundelen ze hun krachten om Devi te vinden.
 
Titel: Carte blanche
Auteur: Esther Kreukniet

Als de pas geschieden Roos Maasbruggen valt voor de charmes van haar werkgever, Stephan Smit, begint ze pas echt te leven. Ze wordt opgenomen in de wereld van de rich and famous, en haar agenda raakt al snel gevuld met feestjes, regatta's, recepties en exotische vakanties.
Zo verrast als Roos is door de wending die haar leven neemt, zo zorgvuldig heeft power woman Eveline van Amerongen haar succesvolle leven opgebouwd. Daarom wil ze tot iedere prijs voorkomen dat de enige misstap die ze zichzelf veroorlooft aan het licht komt. In de argeloze Roos ziet ze een perfecte dekmantel voor haar verhouding met Stephan. Roos komt erachter dat haar roze wolk een zwart randje heeft...
 
Titel: En passant
Auteur: Esther Kreukniet

Michelle ligt in een coma na een ernstig auto-ongeluk. Herinneringen aan haar zorgeloze leven komen in flarden voorbij. Een luxe leven in Kralingen met haar succesvolle man, twee kinderen, een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk, vrienden, en alles in overvloed. Toch hunkert ze naar meer.
Michelle stort zich in een hartstochtelijke affaire met de stoere Jacob, maar ze beseft niet dat iemand haar nauwlettend in de gaten houdt. Terwijl ze aan haar ziekenhuisbed gekluisterd is, lijken al haar geheimen aan het licht te komen. Kan ze haar familie wel vertrouwen? Niets is wat het lijkt, en Michelle moet vechten voor haar leven - en de waarheid.
 
Titel: Ogenblauw
Auteur: Roos Verlinden

Tessel leidt het secretariaat van een internistenmaatschap. Ze is zich bewust van het keurslijf dat de deftige familie van haar overleden man haar oplegde. Ze wil het kwijt, ze wil veranderen. Ze wil zich niet langer verbergen achter een masker van make-up, vormelijkheid en te deftig zijn voor het gewone leven. 
Titel: Toeval bestaat
Auteur: Roos Verlinden

Ellen is gescheiden, heeft een ernstig auto-ongeluk gehad en is haar baan kwijtgeraakt. Dan wordt de oplevering vertraagd van het bedrijvengebouw waarin ze een nieuwe start als ondernemer wil maken. Ze gaat een maand met haar kampeerbus on tour door Nederland. In Maastricht valt het een fysiotherapeut op dat ze niet helemaal ontspannen loopt...
 
Titel: Ja, duizendmaal ja
Auteur: Roos Verlinden

Jolien (32) is fysiotherapeute in een ziekenhuis. Na haar scheiding woont ze in een flatje aan zee, waar ze geniet ze van het strand en de duinen. Op een feestje, dat haar collega's hebben georganiseerd ter gelegenheid van haar verjaardag, komt tot ieders verrassing ook de achtenveertigjarige eveneens gescheiden plastisch chirurg, Thom van Wassenaar, haar feliciteren …
 
Titel: Een een romance
Auteur: Roos Verlinden

Iris Hazemeier is getrouwd met een huisarts. Destijds werkte ze in zijn praktijk als assistente en toen zijn vrouw vrouw kort na de geboorte van hun vierde kind overleed, nam ze de taken van huisvrouw en moeder over. Ze geven om elkaar en gunnen elkaar het beste, maar Iris vindt het erg jammer dat ze nooit de ware heeft ontmoet. Wellicht is dat John van Noort …
 
Titel: Liefde op Texel
Auteur: Roos Verlinden

Als fysiotherapeute Lisa van Meerssen in haar autootje van Amsterdam naar haar tweede huis op Texel rijdt, weet ze dat ze zich ook zonder haar man prima zal vermaken. Hij heeft niets met vakanties. Bij het buffet op de veerboot ontmoet Lisa de jurist Wout van Riebeeck, die meedoet aan de zeilrace De Ronde van Texel.

 
Titel: Fulia, deel 2
Auteur: Joost Uitdehaag

Het afsluitende deel van het Fulia tweeluik Nadat ze vertrokken is uit de Landen, wordt Fulia met haar leger ingesloten door de hordes van de oerdemon Achlais Mentron. Op de heuvel van Raura vecht ze een verschrikkelijke slag uit. Aangeslagen trekt ze met de overlevenden de bergen in, op zoek naar het mythische Fort Agiana, het verborgen negende lid van het Verbond. Maar naarmate ze langer onderweg is, wordt er door steeds meer mensen getwijfeld aan het nut van de tocht en ontstaan er heftige ruzies in haar vriendenkring. En zo, terwijl ze steeds dichter bij haar doel komt en Fulia steeds meer te weten komt over de ware aarde van de demon, lijkt herstel van het Verbond verder weg dan ooit.
 
Titel: Vier vrouwen, deel 2
Auteur: Roos Verlinden

DEEL 2: Alle vier zijn ze succesvol directeur van een grote onderneming, Inez, Julia, Simone en Marjolein. Eens in het kwartaal praten ze elkaar bij. Dan besluiten ze om nu eindelijk eens net zo succesvol te worden in de liefde. Ze weten hoe ze bedrijfsplannen moeten opstellen. Nu smeden ze elk hun Plan Man. Maar of zo’n plan in de praktijk ook uitvoerbaar is...?
 
Titel: Tranen van Job
Auteur: Karel Demoet

Iedereen zoekt Lucas de Baak. Wat heeft deze verdwenen kernfysicus te maken met de Utrechtse Heuvelrugmoorden? En wat is de rol van de Iraanse geheime dienst? Elsa Stork begint een enerverende zoektocht samen met Rob Starreveld van de AIVD. Dan worden op de Utrechtse Heuvelrug drie vrouwen vermoord en opent rechercheur Wim Visser de jacht op de mysterieuze verdachte van deze moorden.
 
Titel: De reigeerman
Auteur: Gerard Nanna

Als inspecteur Frank Benders een melding krijgt van een bomaanslag, waarbij een man om het leven is gekomen, kan hij nog niet vermoeden in welke bizarre geschiedenis hij en zijn assistente Paula van Es worden meegezogen. Er volgen meerdere aanslagen en er worden dode reigers in kofferbakken aangetroffen. Benders wordt overvallen door gevoelens van onwerkelijkheid, alsof hij terecht is gekomen in een grote nachtmerrie. Niet eerder kreeg hij met misdaden van dergelijke omvang te maken. Hij krijgt de steun van een forensisch psycholoog, omdat er vermoedens bestaan dat het motief in het verleden ligt.
 
Titel: Larissa en Laurent
Auteur: Mathieu van Bergen

Larissa & Laurent is het verhaal van twee mensen, die elk op hun manier vechten om hun leven op een zinvolle wijze vorm te geven, ondanks de leegte die ze ervaren. Larissa, is een emotioneel labiele jonge vrouw met suïcidale neigingen en Laurent, een ietwat narcistische psychotherapeut met een goedlopende praktijk maar een armzalig privéleven. Vanaf het moment dat Larissa hulp zoekt bij Laurent komen zijn problemen meedogenloos aan het licht. Beiden komen in een emotionele achtbaan terecht, waarin elk antwoord vragen oproept. Oplossingen en de wanhoop strijden om voorrang.
 
Een vlot geschreven, bijna voyeuristisch verhaal dat de lezer door een boeiend labyrint van menselijke relaties en interacties leidt, met bijtijds de nodige herkenning, maar waarin ook de humor niet ontbreekt. Een boek dat pas begint wanneer je het uit hebt. Een must-read voor de ware liefhebber van psychologische romans.

Mathieu van Bergen, geboren te Antwerpen, studeerde Sociale Wetenschappen en Management. Zijn passie voor het schrijven begon al in zijn prille jeugd, maar bleef in eerste instantie beperkt tot het schrijven van korte verhalen en essays. In 2008 debuteerde hij met de thriller Het Vlindereffect (in 2014 vertaald in het Engels). In zijn verdere werk maakt hij een bewuste keuze voor de psychologische roman. Zo ook in Larissa & Laurent, een psychologische roman pur sang. Een genre dat hem op het lijf geschreven is en dat hij tot op de dag van vandaag trouw is gebleven. Van Bergens bijzondere interessegebied is de grillige (schijn)logica van het menselijk gedrag.
 
Titel: Vincent was onze broer
Auteur: Els Knoope

Een historische roman die zich afspeelt aan het eind van de 19e, begin 20e eeuw. De levens van de zussen van Vincent van Gogh worden beschreven en hun relaties en verhoudingen binnen de familie. Vrouwenrechten moeten nog bevochten worden, al hebben sommigen de moed om die strijdbijl op te pakken en ze zijn niet van plan dat ooit op te geven.

Els Knoope is romanschrijfster en weet de beklemmende geslotenheid, die toen nog zo gewoon was, treffend neer te zetten. Ze deed uitgebreid onderzoek naar de zussen van Vincent en bezocht de plaatsen waar zij verbleven, werkten en woonden: Auvers sur Oise, Baarn, Breda, Den Haag, Dieren, Ermelo, Etten, Helvoirt, Hengelo (Ov), Jersey, Kopenhagen, Leeuwarden, Leiden, Londen, Nuenen, Saint Sauveur le Vicomte, Soesterberg, Welwyn en Zundert. Het leverde een bijzonder boek op met de tot nu toe onderbelichte rol die de zussen van Vincent van Gogh speelden.
 
Titel: Drama op Comino
Auteur: Saskia Schouten

Ravenna gaat op vakantie naar Malta. Ze geniet van het eiland en van de naburige eilanden. Op een excursie naar Comino ontmoet ze Jochem, die haar aanziet voor haar nicht, Tessa. Ravenna gaat hier voor de grap in mee, maar dat had ze beter niet kunnen doen. Jochem heeft een duister verleden en dat heeft grote gevolgen voor Ravenna. Zal ze Comino nog levend verlaten?
 
Titel: Bruiloft regelen en zo
Auteur: Els Knoope

Sophie-Coco heeft haar vriend Paul ten huwelijk gevraagd. Gelukkig zei hij ‘ja.’ en hoe haar huwelijksdag eruit moet zien, weet ze al sinds ze Barbie met Ken liet trouwen. Een echte prinsessenjurk, vervoer in een ronde roomwitte koets met witte paarden en een groot feest in een kasteel. Dan wordt Sophie-Coco gevraagd om negen maanden in New York te werken. Ze vraagt haar chaotische zus Marie-Louise om de bruiloft te regelen, met alle gevolgen van dien…
Titel: Dikke vriendinnen en echte liefde
Auteur: Els Knoope

Drie vriendinnen, allen de 30 gepasseerd, gaan op zoek naar de ware prins. In de supermarkt? Of beter via het internet? Het wordt pas echt pijnlijk als ouders meehelpen met zoeken. De vriendinnen komen voor veel problemen te staan. Anne wil haar overtollige kilo's kwijt, Bianca een aantal rode katten en Christy wil niet over het hoofd worden gezien. De vriendinnen steunen elkaar door dik en dun.
 
Titel: Engel zonder vleugels
Auteur: Martyn van Beek

Als Rob door Bureau Jeugdzorg de voogdij over zijn kind kwijtraakt, gaat hij over tot een drastische maatregel: hij ontvoert de dochter van gezinsvoogd Carla Kruiswijk. In ruil voor de dochter moet Kruiswijk op televisie bekendmaken dat ze tientallen kinderen onterecht uit huis heeft geplaatst. Ze bekent en een schok van verontwaardiging gaat door Nederland. Rob heeft zijn doel bereikt en wil de dochter vrijlaten. Maar vanaf dat moment raakt hij volledig de controle kwijt.
 
Titel: De Gulden Duvel en de Brief
Auteur: Natascha Hoiting

Amsterdam 1667. Nicolas van Raeven, een gerespecteerd handelaar in schilderijen, wordt gevraagd te helpen bij het oppakken van een heler van gestolen kunst. Al snel weet hij met hem in contact te komen en een band met hem op te bouwen. Een schilderstuk, ooit gemaakt door zijn vader, zal worden gestolen en Nicolas moet dat verhinderen. Hij raakt ongewenst betrokken bij de Slag bij Chatham waar hij de moord op een van de belangrijkste helden van de Republiek moet zien te voorkomen. Een historische roman over verraad in de roerige tijden rond de tweede Engelse oorlog.
 
Titel: Dwaallicht
Auteur: Margreeth Kooiman

Gemma en Freek kunnen hun geluk niet op als zij de loterij winnen. Ze zeggen hun banen op en verhuizen naar een dure villa in een ander deel van het land. Gemma kan moeilijk aarden in hun nieuwe omgeving, waar alles om geld en status draait. Freek raakt al snel in de ban van Rogier en Diederick, die met hun echtgenotes in de naastgelegen villa’s wonen. Freek doet er alles aan om erbij te horen. Zo investeert hij in Rogiers bouwproject aan de Spaanse kust en handelt samen met Diederick op de beurs. Hij is zeer in de ban van het maken van winst. Gemma voelt zich eenzaam en vindt troost bij Henk, die niets om geld geeft.
 
Titel: Muis
Auteur:

Halsoverkop verruilt Muis Nederland voor Australië, de liefde van haar leven achterna. Deze succesvolle zakenman, Jake, is ze nog niet eens zo heel lang geleden tegengekomen op een congres. Haar ouders en haar zus Femke blijven in shock achter, maar gunnen Muis alle liefde van de wereld. Terwijl ze haar draai probeert te vinden in Australië, staat Femke voor een volgende fase in haar leven. Tot haar wanhoop moet Muis alles vanaf de zijlijn gadeslaan. De band tussen Evelyne en Muis wordt zwaar op de proef gesteld. Is het sterk genoeg om de afstand te overbruggen?
 
Titel: Nachtdienst
Auteur: Julienne Brouwers

Na een vervelend einde van de relatie met Richard, loopt het leven van Sandra weer op rolletjes. Ze doet haar werk als verpleegkundige op de cardiologieafdeling zo goed dat het ziekenhuis haar promotie aanbiedt. Ze heeft een fijn appartement, veel goede vrienden en sinds kort een nieuwe liefde, Simon. Op de cardiologieafdeling overlijden plotseling mensen onder verdachte omstandigheden. Sandra kaart het aan, maar vindt geen gehoor. Dan beschouwt de politie haar als verdachte, omdat ze telkens bij het overlijden van patiënten aanwezig was. Haar leven verandert in een nachtmerrie.
Titel: Rotte appel
Auteur: Lia van Nuys

Met de verdrinkingsdood van Victor verliest galeriehoudster Sonja haar man, journaliste Marleen haar minnaar en aannemer Caspar zijn broer. De oorzaak van ongeluk is duister. De hoofdpersonen proberen elk op hun manier te leven met het verlies, maar in het mooie Zuid-Limburgse land draaien zij om elkaar heen in een spanningsveld van complexe gevoelens. De spanning stijgt tijdens een midwinterfeest op de magische heksenheuvel, waar de jaloezie regeert.
 
Titel: Niets is belangrijk
Auteur: Krijn van der Heijden

Psychiater en psychotherapeut Pirotti geeft assertiviteitstrainingen. Tijdens een communicatieoefening hoort hij Rudolf, één van zijn cursisten, fluisteren dat hij een moord heeft zien plegen. Als Rudolf bij de tweede bijeenkomst niet komt opdagen, gaat Pirotti op onderzoek uit en ontdekt hij dat Rudolf is vermoord. In zijn huis wordt het Pirotti duidelijk dat Rudolf er een bijzondere hobby op na hield. De rechercheur die de zaak onderzoekt concludeert dat Rudolf een natuurlijke dood is gestorven. Pirotti zoekt uit wat er is gebeurd, waarmee hij zichzelf in gevaar brengt.
 
Titel: Trots op jou
Auteur: Angelique van Dongen

Romy (40) heeft een vechtscheiding achter de rug en belandt door toedoen van haar ex in de schuldsanering. Ondertussen pakt ze elke baan aan die ze maar kan krijgen en wil ze gaan studeren. Als het einde van de schuldsanering in zicht is besluit ze op zoek te gaan naar een studie die bij haar past. Haar zoektocht begint met een test bij jobcoach, Matthijs, die haar al snel meer in haar ziet. Romy is er niet aan toe en wijst hem vastberaden af. Matthijs ontpopt zich tot een stalker en brengt Romy in een lastig pakket. Zo goed en zo kwaad als het gaat probeert ze haar leven weer op te pakken, maar het stalken van Matthijs gaat van kwaad tot erger.
 
Titel: Goed ziek
Auteur: Lia van Nuys

Angel lijkt een normale jonge vrouw, maar heeft sinds haar jeugd medische problemen. Verder is er weinig reden tot ongerustheid. Ze heeft een gezin, familie, een goede vriendin en zinvol vrijwilligerswerk. Reden tot bezorgdheid is er pas als het ongeluk haar te vaak treft. Dan is er medelijden, maar op den duur ook wantrouwen en angst. Zal Angel, die al zoveel heeft meegemaakt, haar dochter verliezen in deze spannende psychologische feelgoed?
 
Titel: Graf 521
Auteur: Franziska Weissenbacher

Nadat rechercheurs Laura Mandemaker en Hans Dijkma ternauwernood aan de dood zijn ontsnapt, vinden zij een nieuwe standplaats. Daar worden ze direct geconfronteerd met een totaal onverklaarbare zaak. In de vloer van een kathedraal worden twee verse lijken gevonden. Het team start een uitgebreid onderzoek naar de identiteit van de slachtoffers en de dader(s). Dan dient zich een volgende dode aan en Laura en Hans komen tot een bizarre ontknoping.
 
Titel: De schaduwweduwe
Auteur: Angelique van Dongen

Iris krijgt een relatie met de getrouwde Marcel die twee dochters heeft. Zijn huwelijk stelt al jaren niets meer voor. Lisette, zijn vrouw is depressief en is niet meer de vrouw met wie hij ooit trouwde. Wel is ze de moeder van zijn kinderen, wat het voor hem moeilijk maakt een punt achter zijn huwelijk te zetten. Met Iris krijgt hij een stormachtige relatie en voelt hij dat hij weer leeft. Ook Iris heeft zoveel liefde voor een man nooit eerder gevoeld, maar dan slaat het noodlot toe.
Titel: Dode moordenaars
Auteur: Krijn van der Heijden

Langs de oever van de Rijn wordt een lichaam gevonden. Het onderzoek door inspecteur van Muylwijk en zijn team leidt naar een ogenschijnlijk alledaags grafisch bedrijf. Dan wordt een tweede lijk gevonden, eveneens  vermoord. Hebben deze twee moorden met elkaar te maken? En wie is de geheimzinnige pokerverslaafde persoon op de achtergrond?  Het wordt een gecompliceerde en uitdagende zaak voor de recherche, waarin weinig lijkt wat het is en weinig is wat het lijkt. Alle creativiteit, denk- en daadkracht zijn nodig om de raadsels op te lossen, wat niet zonder gevaar is.
 
Titel: Vasthouden
Auteur: Ellen Rink

Het leven is niet altijd makkelijk. Zelfs niet in Los Angeles waar Emma over een verkeerd afgestelde foute-mannen-radar beschikt. Ze valt van de ene verkeerde relatie in de andere en haar exen hebben één ding gemeen: ze waarderen haar niet. Zal ze eindelijk haar ware man vinden?
 
- Powered by Citoweb -